پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۱۶

تداوم زیاده خواهی صهیونیستها ؛

لیونی خواستار فشار روسیه بر ایران و سوریه شد

لیونی خواستار فشار روسیه بر ایران و سوریه شد

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی که از زیاده خواهی این رژیم جعلی حکایت داشت گفت : تل آویو خواهان اعمال فشار مسکو بر تهران و دمشق است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "زیپی لیونی" امروز در مصاحبه ای کوتاه با خبرگزاری ایتارتاس روسیه گفت : روسیه باید برای توقف حمایتهای ایران و سوریه از حماس، به تهران و دمشق فشار وارد کند.

به اعای وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، تل آویو می خواهد این پیام را به حماس بدهد که هیچ شانسی برای به رسمیت شناخته شدن ندارد.

لیونی در ادامه این مصاحبه افزود : ایده های مشخصی برای نظارت بر مرزها وجود دارد اما ما نیازمند اقدامات تاثیرگذارتری بر حماس هستیم و نظارت صرف کافی نیست.

بر اساس این گزارش، تل آویو به شدت نگران روابط روسیه با ایران و سوریه بوده و از همین رو به طور متناوب از مسکو می خواهد تا روابط خود با تهران و دمشق را کاهش دهد.  

 

کد خبر 816718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha